Buikdansen kan iedereen leren! Of je nu jong of oud bent, dik of dun, Oosters of Westers, je zult je er heerlijk door gaan voelen!

Een buikdansworkshop is heel geschikt om kennis te maken met deze prachtige manier van dansen. Je leert in de workshop de basisbewegingen van buikdansen en na 1 1/2 uur kun je een aangeleerde choreografie dansen! Wij hebben workshops gegeven op sportscholen, vrouwenavonden, vrijwilligersfeesten, verjaardagen, vrijgezellenavondjes, vriendinnendagen. Een buikdansworkshop maakt je feest een bijzondere gebeurtenis die de aanwezigen niet snel zullen vergeten! De workshop kan plaats vinden in Hélène's dansstudio of op iedere gewenste lokatie!

Buikdanslessen voor beginners bieden wij aan op aanvraag in de dansstudio. Een beginnerscursus bestaat uit 10 lessen. We starten met een warming-up op prachtige muziek, waarna we overgaan op een stuk techniek. Je leert vloeiende bewegingen te maken maar ook accenten maken. Vervolgens gaan we werken aan een choreografie die je na 10 lessen zult kunnen dansen. We sluiten af met een ontspannende cooling-down. Je kunt je aanmelden voor een proefles.

Op het onderstaande youtubefilmpje een choreo die je al snel zult kunnen dansen!

15 mei 2019 start er een nieuwe beginnerscursus Buikdansen, klik op "Nieuws"!