Hélène Boedrie

Buikdansen is mijn passie geworden sinds ik mijn 1e lessen volgde bij Khalida (Bellydancer of the year 2007) in Aachen. Toen ik naar Lelystad verhuisde heb ik les gehad van Ayten Yildiz (La Rouge Visagie) en later van Defne in Almere. In 2013 heb ik Bellydance Lelystad opgericht. We volgden lessen van Eva Menari, Elena Shuvalova, Prens Alex en Germaine Winckels.

Bij de Aalo heb ik de opleidingen voor groepslesdocent en dansinstructeur afgerond. Hier heb ik kwaliteiten ontwikkeld zoals muziek-analyse, cueing, performance, choreografieën maken en relationeel handelen. Tevens heb ik diverse workshops gevolgd bij Yonina, Galina, Ramira, Roos Belifante, Kyria en Delanna. Inmiddels geef ik al enige tijd buikdanslessen in mijn eigen dansstudio. Ik bied workshops buikdansen aan in de studio of op lokatie.

Als buikdanseres heb ik solo opgetreden maar ook met mijn dansgroep BDL. Daarnaast heb ik samengewerkt met Orsaya waarbij Latin-touch gecombineerd werd met buikdans

Ramira

Tijdens vakanties in Turkije raakte ik gefascineerd door de beweeglijkheid en sierlijkheid van optredende buikdanseressen. Ik besloot in Nederland lessen te gaan volgen en al snel werd ik geraakt door de dans.
Buikdansen doet enorm veel voor je lichaam, je houding, je spieren en je zelfvertrouwen.
Mijn passie voor deze dans wil ik graag delen met anderen.

Ik volgde lessen bij Margaritha, Dunya, Leila, Roos Belinfante, Aisa Lafour, Sarah Raks, Prens Alex en Nicoletta Karidis.

Ook heb ik diverse workshops gevolgd bij o.a. Khalida, Farouq, Yonina, Aziza, Sadie, Nadia Nikishenko en in Turkije bij Luda, Lola en Sarah.

Ik heb zowel solo als met mijn dansgroep Shabana op diverse lokaties opgetreden en heb ook deelgenomen aan de dansgroep 'Warda's Passion'

Samenwerking Hélène & Ramira

Wij werken momenteel aan gezamelijke projecten zoals workshops en optredens. Neem contact op als u ons wilt uitnodigen voor uw feest, evenement of partijtje.

Een buikdansoptreden is uitermate geschikt voor teambuilding, personeelsuitje, kinderfeestje, damespartijtjes, hennafeesten, bruiloft of vrijgezellen-avond. Maar ook een mooie show voor een dansevenement of festival!